Vervoer


 

Uit alle kernen van de voormalige  gemeente Bernisse worden dagelijks bezoekers voor de dagverzorging in Bernissesteijn  opgehaald en aan het eind van de middag weer thuisgebracht.

Wekelijks worden op dinsdagmiddag mensen vervoerd voor het bezoeken van de Soos in Heenvliet.

Tot de vaste ritten behoort ook het vervoer op vrijdagmorgen van mensen uit Zuidland en Geervliet naar de markt en supermarkt in Heenvliet, waarbij mensen hulp krijgen bij het dragen en verzorgen van de boodschappen.

Op vrijdagmiddag worden de mensen uit Zuidland naar de supermarkt in Zuidland gebracht. Dit wordt eveneens gedaan op woensdagmiddag voor de mensen uit  Simonshaven. Ook deze mensen kunnen rekenen op begeleiding tijdens het boodschappen doen en verzorgen van de boodschappen tot in huis.  Verder wordt medewerking verleend aan uitstapjes van de dagverzorging van de verpleegunit van Bernissesteijn. Ook wordt er nog wel eens een beroep gedaan op de SBO bus door mensen die, om wat voor reden dan ook, niet vervoerd kunnen worden met de Regiotaxi.

Voor het vervoer met de rolstoelbus zijn twaalf chauffeurs beschikbaar. Ze rijden één maal per week of één dag per twee weken. Vijf dagen per week wordt er gereden, van 9.00 uur tot ca. 17.30 uur.

Wilt u meer informatie belt u dan met het Service Bureau Ouderen, tel. 0181-452238.